Να στείλετε μήνυμα
WELDSUCCESS AUTOMATION EQUIPMENT (WUXI) CO., LTD
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Δεξαμενή + καμπής + ζαριές > 100 αυτόματοι συμβατικοί ρόλοι στροφής δεξαμενών Τ με το γραφείο ελέγχου συστημάτων Siemens

100 αυτόματοι συμβατικοί ρόλοι στροφής δεξαμενών Τ με το γραφείο ελέγχου συστημάτων Siemens

Λεπτομέρειες προϊόντων

Τόπος καταγωγής: Κίνα

Μάρκα: Weldsuccess

Πιστοποίηση: ISO / CE / CO

Αριθμό μοντέλου: CR-100

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα

Τιμή: Negotiation

Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα

Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P, Western Union

Δυνατότητα προσφοράς: 5 σετ ανά μήνα

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Κυριώτερο σημείο:

Συγκόλληση ενεργοποίηση κυλίνδρους

,

Κύλινδροι στροφής σωλήνων

Χρόνος παράδοσης:
20 ημέρες
Μέγιστη χωρητικότητα:
100 Τ
Ρυθμίστε τον τρόπο:
Συνηθισμένη ρύθμιση στροφής
Ονομασία:
Ρόλοι στροφής δεξαμενών
Εφαρμογή:
Βαρύ φορτίο
Υλικό κυλίνδρων:
Πλήρως από χάλυβα
Περιοχή ροκίνγκ:
Διάμετρος δεξαμενής 800 - 5000 mm
Πιστοποιητικό:
Υποστήριξη CE
Χρόνος παράδοσης:
20 ημέρες
Μέγιστη χωρητικότητα:
100 Τ
Ρυθμίστε τον τρόπο:
Συνηθισμένη ρύθμιση στροφής
Ονομασία:
Ρόλοι στροφής δεξαμενών
Εφαρμογή:
Βαρύ φορτίο
Υλικό κυλίνδρων:
Πλήρως από χάλυβα
Περιοχή ροκίνγκ:
Διάμετρος δεξαμενής 800 - 5000 mm
Πιστοποιητικό:
Υποστήριξη CE
100 αυτόματοι συμβατικοί ρόλοι στροφής δεξαμενών Τ με το γραφείο ελέγχου συστημάτων Siemens

Ο περιστρεφόμενος μηχανισμός συγκόλλησης 100 τόνων είναι ένα βαρύ εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την περιστροφή και τοποθέτηση μεγάλων και βαρέων εργαστηρίων κατά τη διάρκεια των διαδικασιών συγκόλλησης ή συναρμολόγησης.Έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται αντικείμενα εργασίας με μέγιστη χωρητικότητα βάρους 100 τόνων.

 

 

Παρακάτω παρατίθενται μερικά βασικά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά ενός περιστρεφόμενου μηχανισμού συγκόλλησης 100 τόνων:

  1. Δυνατότητα βάρους: Ο περιστρεφόμενος μηχανισμός συγκόλλησης έχει χωρητικότητα βάρους 100 τόνων, γεγονός που του επιτρέπει να χειρίζεται εξαιρετικά βαριά και υπερμεγέθη αντικείμενα εργασίας.

  2. Λειτουργία περιστροφής: Ο περιστροφέας είναι εξοπλισμένος με μηχανοκίνητο μηχανισμό περιστροφής που επιτρέπει στο εργαλείο να περιστρέφεται 360 μοίρες.Αυτή η ικανότητα περιστροφής επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις πλευρές του εργασιακού τμήματος για τις εργασίες συγκόλλησης ή συναρμολόγησης.

  3. Προσαρμόσιμα στρώματα κυλίνδρων: Ο περιστροφέας αποτελείται από ρυθμιζόμενα στρώματα κυλίνδρων που υποστηρίζουν και καθοδηγούν το εργασιακό κομμάτι κατά τη περιστροφή.Αυτά τα στρώματα κυλίνδρων μπορούν να ρυθμιστούν για να χωρέσουν διαφορετικές διαμέτρους και μήκη των εργαστηρίων, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα και την ορθή ευθυγράμμιση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συγκόλλησης.

  4. Σύστημα ελέγχου: Οι περιστροφείς συγκόλλησης είναι συνήθως εξοπλισμένοι με σύστημα ελέγχου που επιτρέπει στους χειριστές να ρυθμίζουν την ταχύτητα και την κατεύθυνση περιστροφής.Αυτό το σύστημα ελέγχου εξασφαλίζει ακριβή και ελεγχόμενη περιστροφή του εργασιακού τμήματος κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης ή της συναρμολόγησης.

  5. Χαρακτηριστικά ασφαλείας: Λόγω της μεγάλης χωρητικότητας βάρους, οι περιστροφείς συγκόλλησης συχνά συνοδεύονται από χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως κουμπιά διακοπής έκτακτης ανάγκης, προστασία από υπερφόρτωση και κλειδαριά ασφαλείας για να διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία.

Οι περιστροφείς συγκόλλησης 100 τόνων χρησιμοποιούνται συνήθως σε βιομηχανίες όπως η κατασκευή βαρέων μηχανημάτων, η ναυπηγική βιομηχανία και μεγάλα κατασκευαστικά έργα.Είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη μεταφορά εξαιρετικά βαρέων εργαστηρίων, παρέχοντας αποτελεσματική και ελεγχόμενη περιστροφή για τις διαδικασίες συγκόλλησης, κατασκευής και συναρμολόγησης.

Παρόμοια προϊόντα