Να στείλετε μήνυμα
WELDSUCCESS AUTOMATION EQUIPMENT (WUXI) CO., LTD
προϊόντα
Νέα
Σπίτι >

Κίνα WELDSUCCESS AUTOMATION EQUIPMENT (WUXI) CO., LTD Company News

8 σύνολα Εγκαταστάσεις συγκόλλησης έτοιμες για αποστολή στον πελάτη μας στην ΕΕ.

Δύο σετ υδραυλικών συσκευών τοποθέτησης και έξι σετ συσκευών τοποθέτησης, παράδοση στον πελάτη μας στην ΕΕ. Με την ασύγκριτη σειρά εξοπλισμού συγκόλλησης, παρέχουμε τέλειες λύσεις για το συγκεκριμένο φάσμα πλοίων σας.Οι επιλογές μας καλύπτουν μια ποικιλία μεγεθών και βαρών.Είτε το έργο σας είναι μεγάλο είτε περίπλοκο, η εμπειρία και οι λύσεις προσλήψεων μας εξασφαλίζουν απρόσκοπτες και επιτυχημένες εργασίες συγκόλλησης. Εμπιστευτείτε μας να παραδώσουμε τον ιδανικό εξοπλισμό, ανεξάρτητα από την κλίμακα ή την πολυπλοκότητα του έργου σας. Με την ασύγκριτη σειρά εξοπλισμού συγκόλλησης, παρέχουμε τέλειες λύσεις για το συγκεκριμένο φάσμα πλοίων σας.Οι επιλογές μας καλύπτουν μια ποικιλία μεγεθών και βαρών.Είτε το έργο σας είναι μεγάλο είτε περίπλοκο, η εμπειρία και οι λύσεις προσλήψεων μας εξασφαλίζουν απρόσκοπτες και επιτυχημένες εργασίες συγκόλλησης. Εμπιστευτείτε μας να παραδώσουμε τον ιδανικό εξοπλισμό, ανεξάρτητα από την κλίμακα ή την πολυπλοκότητα του έργου σας. Μπορείτε επίσης να πάρετε την τοπική υπηρεσία στην ΕΕ εάν έχετε κάποια παραγγελία.

2024

05/20

1200KG περιστροφικά Positioners συγκόλλησης, αυτόματο Positioner συγκόλλησης για την κλίση κομματιού εργασίας και περιστροφή

Περιγραφή προϊόντων: 1. Είναι εύκολο να αποκτηθεί η τέλεια γωνία κλίσης μέσω της παρουσίασης ψηφιακής επίδειξης. 2. Επεξεργασία ανατίναξης άμμου στα κύρια μέρη συγκόλλησης πρίν χρωματίζει 3. Όλα τα μέρη κινήσεων έχουν το σύστημα λίπανσης 4. Τα κύρια ηλεκτρικά στοιχεία είναι εμπορικά σήματα ABB/Siemens 5. Όλο το παράθυρο ελέγχου με το κουμπί έκτακτης ανάγκης.     1. Positioners συγκόλλησης σωλήνων αποτελούνται κυρίως από τη worktable περιστρεφόμενη και γέρνοντας μονάδα και ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου. 2. Έχει τροφοδοτήσει την κλίση και την περιστροφή, κάνοντας το κομμάτι προς κατεργασία στην ιδανική θέση. 3. Η περιστροφή Worktable ελέγχεται κοντά την βήμα-λιγότερη μετατροπή συχνότητας για να επιτύχει μια καλύτερη ταχύτητα συγκόλλησης. 4. Περιστραφείτε τη μονάδα οδηγείται από τη μηχανή. Έχει μια ακριβή ταχύτητα-ρύθμιση και μια αξιόπιστη θέση. 5. Το κιβώτιο τηλεχειρισμού μπορεί να πραγματοποιήσει τη μακρινή λειτουργία του πάγκου εργασίας, μπορεί επίσης να συνδέσει με τις λειτουργούσες μηχανές για να πραγματοποιήσει τη λειτουργία συνδέσμων.

2023

03/08

Weldsuccess στην έκθεση της Γερμανίας Blechexpo

    Rotators συγκόλλησης προϊόντων επιχείρησης κυρίως, positioners συγκόλλησης και οι χειριστές συγκόλλησής μας, που χρησιμοποιούνται στη συγκόλληση σωλήνων, δοχείο πίεσης, διοχετεύουν με σωλήνες τις βιομηχανίες κατασκευής, την επεξεργασία αιολικής ενέργειας, τη χημική ουσία & την επεξεργασία δεξαμενών αποθήκευσης καυσίμων, οποιαδήποτε βαριά κυλινδρική εργασία.     Έχουμε πολλή αντιπροσωπεία σε πολλές χώρες.   Κατωτέρω είναι Positioner συγκόλλησης 3Tons που πήραμε στην έκθεση. Ηλεκτρικό positioner κλίσης εργαλείων με 0-90°tilting algle Μακρινοί κιβώτιο ελέγχου χεριών & έλεγχος πενταλιών ποδιών. Διευθετήσιμη ταχύτητα Stepless της επιτραπέζιας περιστροφής. Top-class ηλεκτρονικά συστατικά από Σνάιντερ. 100% νέος από τον αρχικό κατασκευαστή Ce-haraktirjsmo's   Κατωτέρω είναι Rotator συγκόλλησης σωλήνων ρύθμισης μπουλονιών 30T που πήραμε στην έκθεση. Μια κίνηση & ένας ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης που συσκευάζονται από κοινού. Μακρινός έλεγχος χεριών & έλεγχος πενταλιών ποδιών. Ρύθμιση μπουλονιών για τα διαφορετικά σκάφη διαμέτρων. Διευθετήσιμη ταχύτητα Stepless του οδηγημένου μέρους. Ταχύτητα περιστροφής κίνησης στην ψηφιακή ανάγνωση. Top-class ηλεκτρονικά συστατικά από Σνάιντερ. 100% νέος από τον αρχικό κατασκευαστή Ce-haraktirjsmo's

2020

05/05

Συμβατικοί κύλινδροι δεξαμενών συγκόλλησης διαταγής 40T του παλαιού πελάτη που εξάγονται στην αγορά της Μέσης Ανατολής

Οι σειρές HGK που μηχανοποιούνται ταξιδεύουν συμβατικό rotator συγκόλλησης μπορούν να παρασχεθούν μια ικανότητα από 5000 κλ μέχρι 1200 τόνους   Μηχανοποιημένη rotator συγκόλλησης ταξιδιού συμβατική περιγραφή (带行走轨道) 1. Το μηχανοποιημένο ταξίδι που συμβατικό rotator συγκόλλησης είναι ερευνάται, σχεδιάζεται και κατασκευάζεται απορροφώντας εσωτερικό και διεθνή προηγμένο τον εξοπλισμό. 2. Μηχανοποιημένο rotator συγκόλλησης ταξιδιού συμβατικό που χρησιμοποιείται κυρίως για το μεγάλο σωλήνα, τα εμπορευματοκιβώτια, τους λέβητες, τα δοχεία πίεσης, τη δεξαμενή πετρελαίου, τον πύργο αέρα και άλλες συγκόλληση συνελεύσεων κυλίνδρων, ανατίναξη και ζωγραφική. 3. Μηχανοποιημένο rotator συγκόλλησης ταξιδιού συμβατικό μπορεί assort όλα τα είδη αυτόματης συγκόλλησης ή χειρωνακτικής συγκόλλησης, βελτιώνοντας την ποιότητα συγκόλλησης, μειώνοντας την εργασία και βελτιώνοντας την παραγωγικότητα.    

2018

09/18

1 2 3