Να στείλετε μήνυμα
WELDSUCCESS AUTOMATION EQUIPMENT (WUXI) CO., LTD
WELDSUCCESS AUTOMATION EQUIPMENT (WUXI) CO., LTD
Γύρος εργοστασίων
Σπίτι >

WELDSUCCESS AUTOMATION EQUIPMENT (WUXI) CO., LTD Γύρος εργοστασίων

Γύρος εργοστασίων
Επαφές
Επαφές: Mr. Jason Qian
Φαξ: 86-510-8305-2771
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε
WELDSUCCESS AUTOMATION EQUIPMENT (WUXI) CO., LTD manufacturer production line
WELDSUCCESS AUTOMATION EQUIPMENT (WUXI) CO., LTD manufacturer production line
WELDSUCCESS AUTOMATION EQUIPMENT (WUXI) CO., LTD manufacturer production line
WELDSUCCESS AUTOMATION EQUIPMENT (WUXI) CO., LTD manufacturer production line
WELDSUCCESS AUTOMATION EQUIPMENT (WUXI) CO., LTD manufacturer production line
WELDSUCCESS AUTOMATION EQUIPMENT (WUXI) CO., LTD manufacturer production line
Production Line

 

Η Co. εξοπλισμών αυτοματοποίησης WeldSuccess Wuxi, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής στο σχέδιο, τις πωλήσεις εξαγωγής, και την υπηρεσία των κυλίνδρων συγκόλλησης, positioners συγκόλλησης και συγκόλλησης της στήλης και των χειριστών βραχιόνων από το 1999, που βρίσκονται στην πόλη της Κίνας Wuxi.

 

 

Oversea στην αγορά, οι μηχανές μας καλύπτουν τη Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, και είμαστε κύριοι της oversea ικανότητας αντιπροσωπειών και υπηρεσιών. Η ομάδα μας συνεχίζει μέσω της εφαρμογής νέας τεχνολογίας και το νέο σχέδιο που εκτελεί, συνεχίζει προσπάθειες για μια υπηρεσία στάσεων να ωφελήσει τους πελάτες μας.

 

Κατωτέρω είναι η παραγωγή κυρίως ένωσής μας

 

WELDSUCCESS AUTOMATION EQUIPMENT (WUXI) CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

WELDSUCCESS AUTOMATION EQUIPMENT (WUXI) CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

--Οι κύλινδροι συγκόλλησης σωλήνων μας έχουν τους ακόλουθους διαφορετικούς τύπους: συμβατικά rotators συγκόλλησης ρύθμισης μπουλονιών, συμβατικοί ρόλοι στροφής δεξαμενών βιδών μολύβδου, υδραυλική τακτοποίηση επάνω rotators συγκόλλησης, rotators στροφίων, και τους μόνους κυλίνδρους συγκόλλησης ευθυγράμμισης. rotator αυτών των όλο τύπων μπορεί να κάνει μηχανοποιημένος. μπορούμε επίσης να εξοπλίσουμε τις travalling διαδρομές.

--Rotator συγκόλλησης είναι ερευνάται, σχεδιάζεται και κατασκευάζεται απορροφώντας εσωτερικό και διεθνή προηγμένο τον εξοπλισμό.

--Κυρίως χρησιμοποιημένος για το μεγάλο σωλήνα, τα εμπορευματοκιβώτια, τους λέβητες, τα δοχεία πίεσης, τη δεξαμενή πετρελαίου, τον πύργο αέρα και άλλες συγκόλληση συνελεύσεων κυλίνδρων, ανατίναξη και ζωγραφική.

--Η μηχανή μπορεί assort όλα τα είδη αυτόματης συγκόλλησης ή χειρωνακτικής συγκόλλησης, βελτιώνοντας την ποιότητα συγκόλλησης, μειώνοντας την εργασία και βελτιώνοντας την παραγωγικότητα.

--Οι κύλινδροι συγκόλλησής μας συσκευάζουν έναν κύλινδρο κομματιού κίνησης & έναν πιό μη απασχόλησης κύλινδρο κομματιού μαζί ως ένα σύνολο για την πώληση.

--Ο μακρινός έλεγχος χεριών, ο ραδιο έλεγχος & ο έλεγχος είναι όλοι χεριών πενταλιών ποδιών avaialble.
--Top-class ηλεκτρονικά συστατικά από Σνάιντερ για να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμη χρησιμοποιώντας ζωή.
--Η ταχύτητα περιστροφής κίνησης δεξαμενών μας των ρόλων συντονισμού είναι στην ψηφιακή ανάγνωση.
--100% νέος από τον αρχικό κατασκευαστή – Co. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΊΗΣΗΣ WUXI WELDSUCCESS, ΕΠΕ.
-- Εάν το ενιαίο μήκος περισσότερο από 8 σωλήνων σας μετρά, προτείνουμε ότι επιλέγετε έναν κύλινδρο κίνησης και δύο πιό μη απασχόλησης κυλίνδρους στην υποστήριξη.

WELDSUCCESS AUTOMATION EQUIPMENT (WUXI) CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

--Positioner συγκόλλησης σωλήνων μας έχει τους ακόλουθους διαφορετικούς τύπους: περιστροφικό και γέρνοντας positioner συγκόλλησης, positioner συγκόλλησης ρύθμισης ύψους, υδραυλικό positioner συγκόλλησης, οριζόντιο positioner συγκόλλησης, κεφάλι και positioner συγκόλλησης αποθεμάτων ουρών και υδραυλικό positioner συγκόλλησης ρύθμισης ύψους περιστροφικό.

--Positioner συγκόλλησης, επίσης καλείται τοποθετώντας εξοπλισμό συγκόλλησης, που χρησιμοποιείται κυρίως για μερικές ειδικές δομές, μηχανές κατασκευής, μικρά στρογγυλά κομμάτια προς κατεργασία, και περισσότερο. Και αποτελείται κυρίως από έναν λειτουργώντας πίνακα, συσκευή στροφής, που ανατρέπει τη συσκευή, ενέργεια-διευθύνοντας τη συσκευή, stander και το ηλεκτρικό γραφείο. Ο λειτουργώντας πίνακάς του οδηγείται από τη συσκευή στροφής με 6 αυλακώσεις τ-ύφους για να εξασφαλίσει κομμάτια προς κατεργασία που καθορίζονται αυστηρά στο λειτουργώντας πίνακα.

--Positioners συγκόλλησής μας έχουν τη self-locking λειτουργία, και με την επαγγελματική λειτουργία αντι-ηλεκτρομαγνητών.

--Παρέχουμε επίσης όλο προσαρμοσμένο το είδη τσοκ.

WELDSUCCESS AUTOMATION EQUIPMENT (WUXI) CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

--Η μικροί στήλη και την οι βραχίονες είναι ιδανικοί για το μοντάρισμα ενός κεφαλιού ηλεκτροσυγκόλλησης δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου ή MIG του κεφαλιού συγκόλλησης κατά ένωση των σωληνώσεων. Οι μεγαλύτερες τη μονάδες επιτρέπουν στο κεφάλι συγκόλλησης για να είναι σε ιδανική θέση κατά ένωση των σκαφών και των λεβήτων. Τα μεγέθη κυμαίνονται από 1,0 X 1,0 έως 6 X 6 ως πρότυπα και τα μεγέθη μέχρι 10 X 10 μπορούν να διευκρινιστούν από το αίτημα.

--Κατασκευάζουμε μια πλήρη γραμμή χειριστών συγκόλλησης στηλών και βραχιόνων που μεγιστοποιεί και την ασφάλεια και την παραγωγή με τις χωρητικότητες φορτίων που κυμαίνονται από 50kg ως 1,000kg (σε κάθε τέλος του βραχίονα).

--Ο αυτόματος χειριστής συγκόλλησης μπορεί να υιοθετηθεί με τη διάφορη δύναμη συγκόλλησης (εμπορικό σήμα των κινέζικων ή εισαγωγών).

--Το τέντωμα του διαγώνιου βραχίονα προσαρμόζει το stepless έλεγχο ταχύτητας μετατροπέων συχνότητας εναλλασσόμενου ρεύματος για να εξασφαλίσει στήριγμα εργασίας.

--Το κεφάλι που εξοπλίζεται με τις ηλεκτρικές διαγώνιες φωτογραφικές διαφάνειες, μπορεί να ρυθμίσει τη θέση της συγκόλλησης.

--Η φρενάροντας συσκευή μπορεί να εξασφαλίσει εργασία στηλών στο ασφαλές περιβάλλον.

--Σπάσιμο-ανθεκτική και αντιολισθητική συσκευή αλυσίδων στο βραχίονα για να εγγυηθεί την ασφάλεια.

--Οι προσαρμοσμένες απαιτήσεις χειριστών ένωσης γίνονται αποδεκτές.

--Αυτόματη σίτιση συλλιπάσματος, που ανακτεί τις συσκευές, τη συσκευή τροφοδοτών καλωδίων, τη λειτουργώντας πλατφόρμα και την καρέκλα (προαιρετικές).

 

OEM/ODM

1# έχουμε κάποιο υπερπόντιο πράκτορα μέσω του τρόπου συνεργασίας υπηρεσιών cOem.

 

2# είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να μας επισκεφτείτε για συνεργασία furture.

 

WELDSUCCESS AUTOMATION EQUIPMENT (WUXI) CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0